top of page

Anne Stang Lund

Terapeut

Tilbyr behandlingsformene:

Psykoterapi/Individual - og parterapiKontaktinformasjon:

Tlf. 413 39 335, mail: anne@parterapi.no

Nettadresse: www.parterapi.no

 

 

Anne er utdannet som psykoterapeut ved Norsk Institutt for Psykosyntese. Hun har videreutdanning innen parterapi i Creative CoupleWork ved Centre for Gender Psychology, London.  Anne har bodd to år i Kenya og jobber like gjerne på engelsk som på norsk. Fra tidligere har hun en universitetsutdannelse i russisk språk og historie. (Anne er gift og har fire barn i alderen

12 til 24 år. )

 

Individualterapi:

Er å bli bedre kjent med seg selv. I deg ligger kimen til visdom og vekst. Utgangspunktet for terapien er en terapeutisk samtale, som inkluderer tanker, følelser og kropp. Visualiseringer, tegning og delpersonlighetsarbeide benyttes når det tjener din prosess.

 

For par:

Kjærlighetsforhold gir oss assosiasjoner til noe som er stabilt og som skal vare, men i virkeligheten er det ofte motsatt. Utvikling og forandring er naturlig i et langt parforhold. Parterapi handler om å bli bedre kjent med hverandre - og seg selv. Det er en invitasjon til personlig vekst og utvikling for begge parter. I terapiprosessen ser vi nærmere på fastlåste mønstre og samspillet mellom dere. Hva er spesielt for akkurat dere og deres forhold?

bottom of page