top of page

Jørn Matre Liebezeit

Psykoterapeut og kursleder

Tilbyr behandlingsformene:

Psykoterapi, Parterapi, Familiekonstellasjoner, Veiledning, Mindfulness, MANNSGRUPPE

Kurs:

Familiekonstellasjoner
Learning Circle, Week-end kurs, og årskursKontaktinformasjon:
Tlf: 9204 5427

jorn@liebezeit.no

Hjemmeside: http://liebezeit.no/

Jørn Liebezeit er en av pionerene innen systemiske konstellasjoner (familiekonstellasjoner / organisasjonskonstellasjoner) samt systemisk veiledning i Norge. Han har bl.a. bakgrunn som Psykoterapeut (Psykosyntese / NIP), Parterapeut (Creative Couples Work), Familieterapeut (Diakonhjemmets Høyskole).

Jørn er opptatt av en helhetlig forståelse av livet og at vi alle har de nødvendige svarene inne i oss. Veilederens oppgave er å hjelpe klienten med å finne sine egne individuelle svar. Gjennom studier i flere land har han tilegnet seg en flerkulturell, tverrfaglig og helhetlig forståelse av menneskers liv. Han er opptatt av en empatisk holdning, både i henhold til oss selv og våre relasjoner og omgivelser.

Han tilbyr psykoterapi, parterapi og gruppeterapi, samt familiekonstellasjoner. Fra tidligere er han Dipl.Ing/Siv.Ing. og har en P.g.D. i ledelse fra Coventry University i England.

Som Psykoterapeut er han medlem av NFPT (Norsk Forening for Psykosynteseterapeuter), som er tilsluttet NFP (Norsk Forbund for Psykoterapi) og EAP (European Association for Psychotherapy). Han er også tilknyttet ISCA (International Systemic Constellations Association).

bottom of page